Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Pentru a comanda,
vă rugăm să ne contactați

telefonic, la numarul
+40 786 334 455

sau pe adresa de e-mail
office@teamsales.ro
  • Română
  • English

Despre noi

Cine suntem

Teamsales este un concept nou pe piata din Romania, in care orice club, federatie, asociatie sportiva, companie, scoala si universitate, are acces la o gama larga de produse necesare performantei in sport.

Incepand cu anul 2010, firma noastra a devenit distribuitor exclusiv pe piata din Romania al produselor Samurai. Din 2014, am devenit distribuitor autorizat al brand-urilor Adidas, Nike, Puma, Joma, Artimex, dorind sa acoperim cererile clientilor atat din perspectiva echipamentului sportiv cat si al dotarilor pentru terenuri si sali de sport.

Teamsales este divizia de vanzare de echipament sportiv a companiei Durby Sports Marketing.

 

Ce facem

Teamsales este specializat in vanzarea de echipament sportiv, gama completa, pentru fotbal, rugby, handbal, baschet, volei precum si echipament de prezentare pentru alte sporturi, oferind in plus servicii de imprimare/ inscriptionare.

Aditional, putem asigura livrare si instalare pentru dotari de sport precum porti de fotbal, buturi de rugby, panouri de baschet, suprafete sportive si multe altele.

Tinta noastra este sa devenim un furnizor unic de care orice club, federatie, asociatie sportiva, companie, scoala sau universitate are nevoie, oferind solutii complete de echipament sportiv si dotari de sport.