Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Pentru a comanda,
vă rugăm să ne contactați

telefonic, la numarul
+40 786 334 455

sau pe adresa de e-mail
office@teamsales.ro
  • Română
  • English

Termeni și condiții

Conditii de utilizare si confidentialitatea datelor

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

Preturile produselor de pe teamsales.ro sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe teamsales.ro sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului. 

Teamsales.ro comercializeaza produse 100% originale de la mărci precum: Adidas, Puma, Nike, Joma, Samurai, Artimex Sport. Produsele beneficează de garantie conform certificatelor emise de fiecare furnizor in parte, respectiv Adidas, Puma, Nike, Joma, Samurai, Artimex Sport.

Imaginile şi datele afişate sunt informative.

 

Termeni de livrare

Conditiile de livrare se stabilesc de comun acord in urma convorbirii telefonice cu unul din reprezentantii nostri, in momentul plasarii comenzii, in functie de disponibilitatea produselor.

 

Modalitati de plata

Plata se face 100% in avans pe baza facturii proforme emise.

Pentru institutiile bugetare produsele se pot achizitiona prin sistemul electronic de achizitii publice (SEAP).

 

Furnizarea si protectia datelor cu caracter personal 

Toţi cei care plasează o comandă se obligă să respecte termenii şi condiţiile următoare :

  • Date furnizate (nume, prenume, adresă, e-mail, telefon) să fie valide.
  • Sunt de acord să primească materiale informative de la noi. Vă puteţi dezabona oricând.  

 

Drepturi de autor Copyright:

Întregul conţinut (text, imagini, icoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date) al site-ului www.teamsales.ro  sunt proprietatea SC DURBY CONSULTING SRL sau a partenerilor săi si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala. Folosirea fără acord scris a oricărei formă de conţinut se pedepseşte  conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

 

Accesarea site-ului

Utilizatorul are acces limitat pe aceste site-uri, în interes personal. Nu îi este conferit dreptul de a descarcă, de a modifica, de a reproduce, de a copia sau de a vinde parţial sau integral paginile sau elemente din conţinutul site-ului pentru a obţine foloase necuvenite, în scopuri comerciale sau contrar intereselor SC DURBY CONSULTING SRL fără a avea un acord scris.